FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dodik najavio unutarstranačke izbore

Autor: zkre
MOSTAR, 15. listopada 2012. (Hina) - Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik najavio je u nedjelju održavanje unutarstranačkih izbora nakon što je njegova stranka na općinskim izborima, 7. listopada doživjela značajan pad potpore birača u Republici Srpskoj.

Dodik je u stanci sjednice izvršnog odbora SNSD-a, koja je počela u nedjelju kasno poslijepodne istaknuo kako će unutarstranački izbori biti održani nakon objave službenih rezultata općinskih izbora u Bosni i Hercegovini.

"SNSD smatra da je doživio gubitke na nekim mjestima, ali ovo ne smatramo dramatičnim porazom, već bitnim upozorenjem za popravljanje naše pozicije", ocijenio je Dodik, koji je najavio reorganizaciju stranke kako bi se pripremila za opće izbore 2014.

Predsjednik izvršnog odbora SNSD-a Nebojša Radmanović rekao je da u SNSD-u neće biti velikih smjena.

"Moramo popraviti situaciju koju je trebalo popraviti i prije izbora, ali nismo bili u poziciji to uraditi", rekao je Radmanović.

Po nepotpunim podacima Središnjeg izbornog povjerenstva BiH, SNSD je izgubio 26 načelničkih mjesta dok je Srpska demokratska stranka (SDS) u Republici Srpskoj dobila načelnike u 40 općina a ranije ih je imala u 17.

(Hina) xzkre ymvr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙