FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tihić se susreo s Josipovićem i Milanovićem - SDA

Autor: zkre
MOSTAR, 12. listopada 2012. (Hina) - Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) i predsjednik doma naroda parlamenta BiH Sulejman Tihić u četvrtak je u Zagrebu odvojeno razgovarao s predsjednikom Ivom Josipovićem i predsjednikom vlade Zoranom Milanovićem, koji su pritom naglasili potporu Bosni i Hercegovini na njezinu europskom putu, priopćio je u petak SDA.

Tihić je predstavio hrvatskim družnosnicima izborne rezultate SDA na lokalnim izborima u BiH te razgovarao o bilateralnim pitanjima i mogućim posljedicama hrvatskog ulaska u EU po Bosnu i Hercegovinu.

"Milanović i Josipović još su jednom naglasili trajno opredjeljenje Republike Hrvatske za unaprjeđenje bilateralnih odnosa i spremnost da Bosnu i Hercegovinu podrži na njezinu euroatlantskom putu", navodi se u priopćenju SDA.

Tihić je zajedno s Josipovićem nazočio otvaranju prve konferencije Europskog fonda za Balkan pod nazivom "Europska budućnost zapadnog Balkana – uloga Hrvatske", gdje se obratio sudionicima konferencije.

Iz ureda predsjednika RH kao ni iz ureda predsjednika vlade nije bilo moguće dobiti potvrdu informacije o tim susretima.

(Hina) xzkre yilov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙