FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ponovno osnovana karlovačka podružnica HSP-a

Autor: vhor
KARLOVAC, 6. listopada 2012. (Hina) - Predsjednik Hrvatske stranke prava (HSP) Danijel Srb, izjavio je danas u Karlovcu kako unatoč nastojanjima suparnika HSP-a da se stvori dojam o slabljenju stranke i nestanku s političke scene, po posljednjem istraživanju "Ipsos pulsa" 3,4 posto biračkog tijela podržava HSP.

To je više nego što imaju vladajući HNS ili npr. HSS, rekao je Srb danas na osnivačkom zboru karlovačke gradske podružnice HSP-a.

Predsjednik HSP-a u Karlovcu je uručio 40 novih članskih iskaznica, kazavši kako HSP više nikada ne smije pristati da koaliranjem s drugim strankama partnerima osigura mandate i pozicije, a bez da se postigne i snažno poštivanje i provedba HSP-ovog programa.

Srb je također ustvrdio kako se "HSP razbijao novcima ukradenim od državnih institucija preko Fimi media", s ciljem da se oslabi i kontrolira stranka uz čiju bi snagu bilo nemoguće prodavati Plivu, Inu i druge nacionalne gospodarske resurse, a, kako kaže, model razjedinjavanja stranke bio je isti kao i u razjedinjavanju umirovljeničkih stranaka.

Za predsjednika karlovačke podružnice HSP-a izabran je Dražen Bogović, koji je najavio da će u programu rada naglasak staviti na teme 'gospodarstvo i mladež'. Smatra da bi prema biračima pravaša, koji se na svakom izboru muče kojoj od pravaških opcija dati glas, bilo najpoštenije objedinjavanje pravaštva.

Predsjedništvo HSP-a je u prosincu 2010. raspustilo karlovačku gradsku podružnicu HSP-a te je ona do sada funkcionirala preko postavljenog povjerenika, a predsjednik stranke Danijel Srb je tada za raspuštanje kao razlog naveo nepoštovanje unutarnjeg ustroja HSP-a i njezina Statuta.

(Hina) xvhor ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙