FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 26. rujna

Autor: tmis
ZAGREB, 25. rujna 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 26. rujna.

ZAGREB - Sindikat hrvatskih željezničara organizira javni prosvjed radnika RVR d.o.o. na kojem će zatražiti isplatu zaostalih plaća te uplatu svih obustava radnika, uključujući kredite podignute radi otplate udjela. Sindikat je 17. rujna Upravi tvrtke uputio dopis u kojem je zatražio isplatu zaostalih plaća za lipanj, srpanj i kolovoz te uplatu svih obustava, uključujući kredite podignute radi otplate udjela i zatražio da se to isplati do 25. rujna. Kako to nije isplaćeno, Sindikat organizira javni prosvjed radnika RVR-a koji će se okupiti na IV. peronu Glavnog kolodvora Zagreb, a potom će ih autobusi prevesti do Uprave RVR-a (10 sati okupljanje na Glavnom kolodvoru; 11 sati prosvjed ispred Uprave RVR-a, Sarajevska 37).

ZAGREB - Na završnoj konferenciji IPA projekta "Istraživanje tržišta rada" bit će predstavljeni rezultati tog projekta kojeg je s 171,5 tisuća eura financirala EU u sklopu IPA Programa, Komponenta IV-Razvoj ljudskih potencijala. Provedba projekta započela je 2. travnja ove godine, a u sklopu njega provedeno je i testno on-line istraživanje poslodavaca kako bi se prikupile informacije o nekim od najčešćih zanimanja i kompetencija u 13 obrazovnih sektora te budućim porebama za različitim tipovima radnce snage u svrhu planiranja ponude strukovnog obrazovanja i ospodobljavanja (10 sati, Hotel Regent Esplanade, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - Sudionici treće konferencije na temu "Usluge" kroz niz panela i okruglih stolova raspravljate će o promjenama, prilagodbi i prilikama u sektoru usluga, od bankarstva i osiguranja do poslovnih, profesionalnih i osobnih usluga (9 sati, Muzej Mimara).

ZAGREB - Google za regiju Adriatic predstavit će na konferenciji za medije uslugu Google Street View u Hrvatskoj (11 sati, Hrvatski državni arhiv, Marulićev trg 21).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtam ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙