FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 20. rujna

Autor: dsta
ZAGREB, 20. rujna 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaja za četvrtak, 20. rujna.

ZAGREB - Ministarstvo gospodarstva predstavit će rezultate projekta 'Podrška Operativnoj strukturi u upravljanju Operativnim programom za regionalnu konkurentnost', vrijednog 1,6 milijuna eura. U okviru Operativnog programa za regionalnu konkurentnost trenutno se provodi više od 40 projekata pomoću kojih će Hrvatska biti konkurentnija kad postane članicom EU (11,00 sati, Hotel Sheraton, Kneza Borne 2).

ZAGREB - Sindikat TŽV-a Gredelj održat će se javni prosvjed s ciljem spašavanja te tvrtke. Radnici Gredelja prosvjeduju protiv najavljenog smanjivanja broja zaposlenih i podjele tvrtke na dva dijela kao i protiv mogućnosti otvaranja stečaja. Gredelj bi, prema planovima uprave i vlasnika, trebao biti podijeljen na dva društva - Gradnju vozila i Tehničke servise. U te dvije tvrtke trebalo bi, po sindikalnim informacijama, od današnjih 1.465 ostati zaposleno oko 700 radnika. Prosvjedni skup započet će ispred starog pogona Gredelja (Trnjanska 1) u 11 sati, odakle će okupljeni krenuti prema Markovom trgu.

ZAGREB - U sklopu Sajam energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije na Zagrebačkom velesajmu održat će se konferencija o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije. Cilj konferencije je pronaći mogućnosti za unapređenje poslovnih prilika i usmjeravanje investicija prema projektima energetske učinkovitosti i korištenju obnovljivih izvora (10,15 sati, ZV, Avenija Dubrovnik 15).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙