FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla smanjuje vidljivost u Lici

Autor: ista
ZAGREB, 17. rujna 2012. (Hina) - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici, te na dionici autoceste A1 između čvora Gospić i tunela Sveti Rok, priopćio je Hrvatski autoklub (HAK).

Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 Pojatno-Luka, D29 Marija Bistrica-Kašina, D34 Čađavica-Podravska Moslavina, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad i D523 Križišće-most Krk.

Za teretna vozila zatvorene su ceste: ŽC3124 Vidrenjak-Velika Ludina-Popovača-Kutina–Novska, Podravska magistrala (D2) od Markovca Našičkog do Osijeka (obilazak je preko Đakova ili Donjeg Miholjca) i D29 Marija Bistrica-Soblinec.

Na riječkoj obilaznici zbog radova na mostu Riječina vozi se usporeno jednim trakom od čvora Orehovica do tunela Škurinje 1 u smjeru Rupe, te između čvorova Rujevica i Orehovica u smjeru Zagreba.

U Zagrebu, zbog radova na Jadranskoj aveniji vozi se dvosmjerno preko nadvožnjaka iznad kanala Sava-Odra, između rotora i čvora Lučko. U vrijeme pojačanog prometa moguće su poteškoće, stoga vozače molimo za strpljenje.

Na graničnom prijelazu Pasjak pojačan je izlazak teretnih vozila.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

(Hina) pp/xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙