FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog bure ograničenja u prometu

Autor: nkot
ZAGREB, 6. rujna 2012. (Hina) - Na Jadranskoj magistrali D8 od Bakra do Karlobaga zbog bure zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina vozila), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina), izvijestio je u 17,30 sati Hrvatski autoklub (HAK).

Jak vjetar puše na dionicama autocesta: A1 od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok, te A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, no autoceste su otvorene za sva vozila.

U Zagrebu, zbog radova na sjevernom kolniku Jadranske avenije, promet ide dvosmjerno (na dijelu kolnika preko nadvožnjaka iznad kanala Sava-Odra, između rotora i čvora Lučko).

Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 Pojatno-Veliko Trgovišće, D29 Marija Bistrica-Kašina, D34 Čađavica-Podravska Moslavina, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D50 čvor Sveti Rok-Gračac i D523 Križišće-most Krk.

Pojačan je izlazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Pasjak i Macelj. Izlazak teretnih vozila je pojačan na prijelazu Bregana.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

(Hina) xpp/xnkot ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙