FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Oprez zbog mokrih i skliskih kolnika

Autor: ggoj
ZAGREB, 1. rujna 2012. (Hina) - Oprezno treba voziti zbog mokrih i skliskih kolnika u Istri, na sjevernom Jadranu i u dijelu sjeverozapadne Hrvatske, dok na autocesti A6 Rijeka-Zagreb jak vjetar otežava vožnju od Kikovice do tunela Tuhobića, upozorio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prometne nezgode ( na 210. km) zatvorena je dionica autoceste A3 Bregana-Lipovac između čvorova Slavonski Brod istok i Slavonski Brod zapad, te promet teče obilaznicom - izvjestio je HAK u 6,20 sati.

Na Ličkoj magistrali između Slunja i Plitvičkih Jezera (D1) kod Koranskog mosta, zbog odrona, vozila se propuštaju naizmjence, jednim trakom, uz regulaciju semafora.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 tona je na važnijim državnim cestama danas, u subotu, od 4 do 14 sati, kao i sutra, u nedjelju, od 12 do 23 sata, a zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1, podsjeća HAK.

Zbog radova na sjevernom kolniku Jadranske avenije u Zagrebu, promet teče dvosmjerno na djelu kolnika preko nadvožnjaka iznad kanala Sava-Odra, između rotora i čvora Lučko i gdje su zbog pojačanog prometa moguće poteškoće.

Promet osobnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bregana u oba smjera.

Trajekti i katamarani plove redovito.

(Hina) xpp yggoj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙