FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUP Srbije nije identificirao ubojicu Meksikanke

Autor: jsta
SUBOTICA/BEOGRAD, 13. rujna 2012. (Hina) - Srbijanska policija intenzivno radi na utvrđivanju identiteta i pronalaženju osumnjičenog za smrt Meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo, koja je ubijena u Splitu 25. kolovoza, doznaje se u četvrtak u Direkciji srbijanskog MUP-a u kojoj su demantirali izvješća o tome da je utvrđen identitet osobe iz Novog Sada koju se sumnjiči za to brutalno ubojstvo.

Neki srbijanski i hrvatski portali prenijeli su u četvrtak informaciju da je identificirana osoba iz Novog Sada koju se sumnjiči za ubojstvo na splitskom Marjanu, no u Direkciji srbijanskog MUP-a ustvrdili su da ta informacija nije točna.

U policijskoj upravi nisu željeli službeno potvrditi da se potraga obavlja na teritoriju Novoga Sada.

Također je priopćeno kako srbijanska policija u pronalaženju osumnjičenoga blisko surađuje s hrvatskim kolegama.

Na izravan upit o tijeku ovoga slučaja u novosadskoj policiji nije bilo moguće dobiti nikakvu informaciju.

Po dosadašnjim nalazima hrvatske policije i izjavama svjedoka, dres nađen u blizini mjesta ubojstva upućuje na to da bi počinitelj mogao biti muškarac koji je dulje vrijeme boravio u Splitu i vozio automobil 'škoda octavia' novosadskih registarskih pločica.

Ravnatelj srbijanske policije Milorad Veljović u srijedu navečer je Radioteleviziji Srbije potvrdio je da su intenzivirani kontakti s hrvatskim kolegama te da "taj zločin ne smije nitko prikriti, niti pokušati prikriti". "Koliko je stalo Hrvatskoj da takav zločin na ovim prostorima bude razriješen toliko je stalo i nama, bez obzira na to tko je izvršitelj", rekao je Veljović.

(Hina) xtman/xjsta ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙