FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Peticija za zaustavljanje propadanja prostora bivše vojarne u Karlovcu

Autor: vhor
KARLOVAC, 11. rujna 2012. (Hina) - U Karlovcu će se tijekom posljednja dva tjedna u rujnu potpisivati peticija kojom se traži da se prostor bivše vojarne Luščić- Jamadol zaštiti od propadanja i do konačnog rješenja stavi na raspolaganje udrugama i građanima za razne sportske i kulturne sadržaje, najavio je potpredsjednik Gradske organizacije HDZ-a Karlovac Damir Mandić.

Potpise će prikupljati članovi Gradske organizacije mladeži HDZ-a i temeljnih ogranka HDZ-a Luščić i Novi centar na više mjesta u Karlovcu.

Hrvatska kopnena vojska je vojarnu napustila prije šest mjeseci i ona je data na upravljanje Agenciji za upravljanje državnom imovinom, a sada je desetak zgrada prepušteno propadanju, trava nije pokošena cijelo ljeto, a u svibnju je, primjerice, nekontrolirano curila voda iz vodovodnih instalacija, te su građani Luščića samoinicijativno otklonili kvar, kaže Mandić.

Prema gradskom Urbanističkom planu tu bi ubuduće trebao biti stambeni kompleks, osnovna škola i sportska dvorana. Međutim, kaže Mandić, do tada će proći još puno vremena, te bi peticija trebala pomoći gradonačelniku Damiru Jeliću, da pri Agenciji postigne dogovor da se prostor djelomično stavi u funkciju, jer bi zgrade i prostor na otvorenom privremeno mogle koristiti udruge za razne kulturne i sportske sadržaje.

(Hina) xvhor ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙