FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stanari ogorčeni zbog buke traže primanje kod gradonačelnika Pule

Autor: dspo
PULA, 10. rujna 2012.(Hina) - Vlasnici stanova kraj pulske Arene u otvorenom pismu pulskom gradonačelniku Borisu Miletiću žale se zbog buke, koju proizvode strojevi postavljeni u obližnjem parku za potrebe odigravanja Ice Fevera, hokejaških utakmica u pulskom amfiteatru.

Vlasnici su se u otvorenom pismu gradonačelniku požalili kako već danima podnose nesnosnu i iritirajuću buku iz uređaja za led za predstojeći "Arena Ice Fever" te su zato zatražili žurno primanje kod gradonačelnika, od kojeg traže rješenje problema.

"Buka traje stalno, bez prekida, a uređaji se ne isključuju ni noću. Naprotiv, upravo tijekom noćnih sati rade punom parom i najjače bruje", istaknuli su stanari u otvorenom pismu, koje je poslan i medijima te dodaju kako je "buka tako glasna da moraju tijekom dana napuštati svoje domove".

U nastavku pisma naveli su kako je zbog ove hokejaške predstave, pojačana i nadograđena trafostanica, koja se nalazi tik uz stambenu zgradu pa strahuju zbog njenog štetnog zračenja na njihovo zdravlje. "Užasnuti smo koliko ste u kratkom vremenu bezobzirno oštetili naše okruženje u kojem živimo. Svakoga ljeta podnosimo sve priredbe u Areni, ali nikada do sada pripreme oko jedne manifestacije nisu trajale dva tjedna", istaknuli su ogorčeni stanari zatraživši primanje kod gradonačelnika Miletića, kojemu su poručili kako im Grad onemogućava da "uživaju u svojem vlasništvu".

"Tražimo od gradonačelnika da razriješi ovaj problem, kojeg je on prouzročio, žrtvujući nas bez dvoumljenja, prvenstveno za nečiji profit", zaključuje se u pismu te dodaje kako ih je "Grad trebao i prije početka priprema za ovu manifestaciju izvijestiti čemu će biti izloženi".

(Hina) xdspo ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙