FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Arena se priprema za hokejaški spektakl

Autor: dspo
PULA, 6. rujna 2012.(Hina) - Pripremni radovi za hokejaški spektakl "Arena Ice Fever 2012." koji će se idućeg vikenda održati u dvijetisućljetnoj Areni privode se kraju i teku po planiranom rasporedu, u što se danas uvjerio i pulski gradonačelnik Boris Miletić.

U pratnji predstavnika organizatora manifestacije Ozrena Muellera te Daniela Zimmermana, gradonačelniku je predstavljen dosadašnji tijek radova, kao i raspored daljnjeg uređenja Arene.

Mueller je rekao kako se svi radovi obavljaju veoma profesionalno, poštujući strogo propisana pravila, te kako se ovoj iznimnoj građevini posvećuje posebna pozornost.

"Do sada su postavljene impresivna montažna tribina na koju će se moći smjestiti oko sedam tisuća gledatelja i sportska rasvjeta, a nedavno je započelo i postavljanje leda, najzahtjevniji dio cijelog projekta", kazao je Mueller.

Gradonačelnik Boris Miletić izrazio je zadovoljstvo viđenim kao i činjenicom da spektakl još nije ni započeo, a vijesti o ovom, u svijetu jedinstvenom događaju i Puli kao domaćinu, već su obišle planet.

"Ovo je još jedan dokaz da je strateško opredjeljenje Pule za privlačenje manifestacija itekako opravdano. To je velika stvar za promidžbu Pule i Istre u svijetu, a preostaje nam idući tjedan još jednom pokazati koliko smo uistinu dobri domaćini", zaključio je Miletić.

Hokejaške utakmice u Areni na rasporedu su u petak 14. rujna u 21 sat kada će snage odmjeriti hokejaši Medveščaka i ljubljanske Olimpije, dok će u nedjelju 16. rujna na led izaći hokejaši Medveščaka i Vienna Capitalsa iz Austrije. U subotu 15. rujna u 20.30 sati odigrat će se memorijalna utakmica "Ferdo Spajić", na kojoj će se susresti veterani Medveščaka i ruskog Gazpromexporta.

(Hina) xdspo yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙