FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izložba "Atmosfera - arhitektura i produkt dizajn"

Autor: hspa
DUBROVNIK, 7. rujna 2012. (Hina) - U izložbenom prostoru Art Radionice Lazareti večeras je zagrebački Studio Atmosfera otvorio izložbu pod nazivom "Atmosfera - arhitektura i produkt dizajn".

Izložba predstavlja presjek rada nagrađivanog studija Atmosfera, kojeg predvode zagrebački arhitekti Davor i Bernarda Silov.

Tim Atmosfere izložio je arhitektonske makete raznih tipologija nastale u posljednjih pet godina, kao i nekoliko razvijeno dizajniranih predmeta namještaja.

To je poznati Boomerang - interaktivni set namještaja, nalik bumerangu, te nedavno predstavljena prva dizajnerska fotelja izrađena od stiropora i najlona pod nazivom Blanka.

Studio Atmosfera organizira sutra u istom prostoru javnu raspravu na temu dubrovačkih ljetnikovaca na kojoj će sudjelovati stručnjaci arhitekti, restauratori i predstavnici grada Dubrovnika, koji će pokušati odgovoriti kako u današnje vrijeme dostići kvalitetu dubrovačkoga ljetnikovca.

Ova izložba moći će se razgledati do 20. rujna, nakon čega će biti postavljena i u Zagrebu od 26. rujna u Centru za dizajn HGK.

(Hina) xddub ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙