FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 31. kolovoza

Autor: tmis
ZAGREB, 30. kolovoza 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 31. kolovoza.

ZAGREB - Ministarstvo turizma predstavit će web portal održivi turizam izrađen u sklopu projekta FAST-LAIN (Further Action on Sustainable Tourism – Learning Area Innovation Networks), a koji sadrži objedinjene informacije o održivom razvoju turizma u Hrvatskoj te međunarodne dokumente i informacije (11 sati, Ministarstvo, Prisavlje 14).

ZAGREB - Na završnoj konferenciji bit će predstavljeni rezultati projekta "Podrška operativnoj strukturi za operativni program Razvoj ljudskih potencijala u vezi informiranja, promidžbe i vidljivosti", a koji se financira sredstvima IPA programa EU-a. Projekt vrijedan 365 tisuća eura trajao je godinu dana, a provodio ga je konzorcij kojeg čine poljska tvrtka Ecorys Polska i hrvatska Millenium promocija (11 sati, Matis bar, Trg S. Radića 3).

DONJI KRALJEVEC - Hrvatski voćari okupit će se na 7. međunarodnom voćarskom sajmu, koji se od 31. kolovoza do 2. rujna održava u Donjem Kraljevcu. U okviru sajma održat će se i okrugli stol Hrvatske voćarske zajednice, a teme su procjena berbe, otkupa i usporedba cijena za ovogodišnji urod jabuka te informacija o visini tržišne potpore Ministarstva poljoprivrede. Organizator 7. međunarodnog voćarskog sajma je općina Donji Kraljevec, suorganizatori Poljoprivredna savjetodavna služba i Agronomski fakultet Zagreb, a pokrovitelji Ministarstvo poljoprivrede, Međimuska županija i Hrvatska gospodarska komora.

dežurne urednice:

prije podne: Slavica Cvitanić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtam ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙