FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: dger
ZAGREB, 27. kolovoza 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Zbog udara bure na Jadranskoj magistrali između Karlobaga i Svete Marije Magdalene (D8) promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila). Jak vjetar puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila. Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni, te skliski u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Na području Umaga, Poreča i Buja, zbog noćašnjeg olujnog nevremena HAK vozače upozorava na pojačan oprez zbog čestih odrona zemlje i kamenja, te polomljenih stabala i granja na kolniku. Na Ličkoj magistrali između Slunja i Plitvičkih Jezera (D1) kod Koranskog mosta zbog odrona vozila se propuštaju naizmjence, jednim trakom. Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je izlazak osobnih i teretnih vozila. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Većinom sunčano i suho te svježije. U središnjim i istočnim krajevima povremeno više oblaka, a uglavnom na istoku ujutro još može biti malo kiše. Vjetar slab i umjeren sjeverni, u gorju na udare i jak sjeveroistočni, a u Slavoniji sjeverozapadni. Na Jadranu umjerena i jaka bura s olujnim udarima, na otvorenome moru sjeverac i sjeverozapadnjak, slabjet će potkraj dana. Najviša dnevna temperatura između 21 i 26, na Jadranu od 26 do 31 Celzijevog stupnja.

(Hina) xdgk ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙