FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog požara zatvorena A1 između Pirovca i Vrpolja

Autor: nles
ZAGREB, 26. kolovoza 2012. (Hina) - Zbog požara zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Pirovac i Vrpolje u oba smjera, izvijestio je HAK u 20 sati.

Vozačima koji se kreću u smjeru Zagreba HAK savjetuje da koriste i čvor Prgomet, zbog gužve na čvoru Vrpolje.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru unutrašnjosti, s otoka Krka prema kopnu, duž Jadranske magistrale (D8), kao i na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru graničnog prijelaza Macelj.

Kod naplatnih postaja Trakošćan na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona vozila je duga oko 1,5 km, te se vozila povremeno zaustavljaju kod tunela Frukov Krč.

Vozače HAK moli za strpljenje, te ih upozoravamo da održavaju sigurnosni razmak između vozila, posebice na dionici autoceste A1 između Bosiljeva i Lučkog. Kod naplatnih postaja Lučko na izlazu sa autoceste A1 u smjeru Zagreba kolona vozila je duga oko 1 km, a do povremenih zastoja dolazi i kod naplatnih postaja Demerje, zbog pojačanog priljeva vozila.

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali kod Selca (D8) promet teče jednim trakom, naizmjence. Vozila koja se kreću iz smjera Crikvenice prema Novom Vinodolskom se preusmjeravaju preko Bribira.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni, te skliski u Istri, Gorskom kotaru, Lici, na širem riječkom području, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Jak vjetar puše na dionicama autocesta: A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, te A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići.

(Hina) pp yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙