FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Psihijatrica upozoravala na Holmesa mjesec dana prije pokolja

Autor: vmrs
ZAGREB, 2. kolovoza 2012. (Hina) - Psihijatrica Lynne Fenton upozoravala je i mjesec dana prije masakra na premijeri novog filma o Batmanu da je James Holmes opasan, piše Denver Post.

Fenton je liječila studenta Jamesa Holmesa optuženog za ubojstvo dvanaest osoba u kinu u Denveru. Ona je i profesorica, a obavijestila je početkom lipnja tim za procjenu opasnosti na Sveučilištu u Koloradu da je uznemirena zbog Holmesova ponašanja, ali nitko ništa nije poduzeo, piše Denver Post koji se poziva na anonimni izvor.

Holmes je u ponedjeljak optužen za ubojstvo dvanaestero i ranjavanje 58 ljudi u kinu u denverskome predgrađu Aurori, na premijeri filma 'Vitez tame: povratak'.

U dokumentaciji koju je sudu prošli tjedan dostavila Holmesova obrana kaže se kako je on, nekadašnji student neurologije na sveučilištu u Koloradu, bio pacijent Lynne Fenton, direktorice službe za mentalno zdravlje studenata medicinskog fakulteta.

Američka televizija FoxNews prije nekoliko dana objavila je da joj je Holmes poslao bilježnicu u kojoj je detaljno opisao plan ubojstva, ali da pošiljka nije otvorena prije pokolja. Motiv Holmesova napada još nije poznat.

(Hina) xvm yps

An unhandled error has occurred. Reload 🗙