FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tisuće mladih na molitvenom skupu u Međugorju

Autor: zkre
MOSTAR, 1. kolovoza 2012. (Hina) - Više desetaka tisuća mladih iz 60-tak zemalja svijeta okupilo se u Međugorju gdje je započeo 23. Međunarodni molitveni susret mladih (Mladifest).

Moto ovogodišnjeg skupa mladih bit će "Gospodine, daj nam više vjere!", a tijekom šestodnevnog programa mladi će sudjelovati u molitvi, svetim misama, pjesmi i plesu nastavljajući 23 godine dugu tradiciju pobožnosti međugorskoj Gospi.

Kako su izvijestili organizatori u svetištu Kraljice Mira očekuje se više od 80.000 mladih, koji će s uzdignutim zastavama svojih država i zajedničkom molitvom svake večeri za trajanja Mladifesta u Međugorju veličati Boga i međugorsku Kraljicu Mira i odavati im zahvalnost za milost kojima obdaruju svijet.

Tijekom Mladifesta mladi će drugima javno govoriti i o osobnim kušnjama, iskustvima vjere. Među njima su i članovi zajednice za liječenje ovisnosti Cenacolo, a predavanja će držati i brojni svećenici.

Za vrijeme trajanja susreta mladih, osim u nedjelju kada i završava ova manifestacija, neće biti organizirane svete mise za hodočasnike tijekom prijepodneva.

(Hina) xzkre yps

An unhandled error has occurred. Reload 🗙