FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagorski hotel Villa Magdalena s porastom broja stranih gostiju

Autor: tmis
ZAGREB, 25. srpnja 2012. (Hina) - Hotel Villa Magdalena iz Krapinskih Toplica od početka ove godine do 20. srpnja zabilježio je porast noćenja stranih turista u odnosu na isto razdoblje prošle godine, a iako se radi o relativno malim apsolutnim brojkama jer je i kapacitet tog hotela kategoriziranog sa četiri zvjezdice mali s ukupno osam luksuznih apartmana i jedne dvokrevetne sobe, porast noćenja stranaca smatraju važnim za svoje poslovanje i turizam Krapinskih Toplica.

Doznaje se to od direktora i vlasnika tog hotela Ivana Petrovića koji ističe da je ukupno ove godine do 20. srpnja u Villi Magdaleni bilo 2.200 noćenja, od čega 1.718 domaćih turista, a 481 stranih, što je 83 njihovih noćenja više nego u istom razdoblju prošle godine.

Među strancima najviše je ove godine došlo Rusa, Austrijanaca, Nijemaca i gostiju iz Skandinavije.

Naglašava i da hotel ove godine nije spuštao cijene kako bi premostili razdoblje gospodarske krize, već se strateški usmjerio na podizanje kvalitete usluge i širenje ponude sadržaja.

U prodaji se nisu toliko fokusirali na agencije kao posrednike nego više na internetsko oglašavanje i preko preporuke, a među prvima su u Zagorju, a i šire u regiji, ponudili tematske pakete doživljaja, gdje ponuda približava cjelokupnu baštinu destinacije, a gastronomiji je posvećena osobita pozornost.

Slijedom svega i boravak gostiju produljio se ove godine u prosjeku za dva dana, a hotelska ponuda obogaćena je bazenom i proširenim restoranom, u što su uložili oko 100 tisuće eura.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙