FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za srijedu, 25. srpnja

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 25. srpnja 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 25. srpnja koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Pregovarački odbori Vlade i sindikata državnih službi održat će u Banskim dvorima sastanak o potvrdi teksta novog Kolektivnog ugovora za državne službenike i namještenike. Na pregovorima u ponedjeljak postignuta je platforma koja bi trebala omogućiti da se pregovori završe uspješno. Pregovarači su nakon tog sastanka istaknuli kako treba još utanačiti stvari oko prijevoza, a da se u aneksu kolektivnom ugovoru definira da se prava na isplatu božićnica za ovu i sljedeću godinu ne primjenjuju, da se za sljedeću godinu ne isplaćuje regres i da se redefinira isplata jubilarnih nagrada za sljedeću godinu. Izjave za medije predviđene su u 14 sati.

RIJEKA - Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović posjetit će Primorsko-goransku županiju i Grad Rijeku, te će s obnašateljem dužnosti župana Vidojem Vujićem i riječkim gradonačelnikom Vojkom Obersnelom razgovarati o gospodarenju otpadom s naglaskom na Županijski centar za gospodarenje otpadom "Marišćina". Izjave za novinare predviđene su u 12,30 sati u Salonu Grada Rijeke.

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatskih laburista na kojoj će na temu valutne klauzule i nezakonite prodaje državne imovine govoriti predsjednik stranke Dragutin Lesar i saborska zastupnica Nansi Tireli (11 sati, prostorije Hrvatskih laburista).

ZAGREB - Uzvratna utakmica 2. pretkola nogometne Lige prvaka između Dinama iz Zagreba i bugarskog Ludogoreca (20,45 sati, stadion Maksimir, prva utakmica: 1-1).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙