FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Krstičević: Nadam se igračkim pojačanjima za Hajduk

Autor: rsal
SPLIT, 25. lipnja 2012. (Hina) - Trener splitskog Hajduka Mišo Krstičević je izjavio kako će njegova momčad biti spremna za prvu utakmicu drugog pretkola Europske lige protiv ekipe Skonto Riga iz Latvije koja će se igrati na Poljudu 19. srpnja ove godine, te da se nada i igračkim pojačanjima za svoju momčad.

"Izuzetno mi je drago da ćemo sezonu otvoriti međunarodnom utakmicom i nadam se da ćemo biti spremni i da će momčad biti osnažena sa još kojim igračem", rekao je Krstičević u izjavi čiju je video snimku objavila službena Hajdukova web stranica.

Po Krstičevićevim riječima Hajduk će nastojati u prvoj utakmici na Poljudu pružiti užitak publici i pobjediti gol-razlikom koja će njegovoj momčadi omogućiti "mirno putovanje" na uzvratnu utakmicu u Latviju. Krstičević je također upozorio kako je momčad Skonto Riga nije bezazlena i da je višestruki prvak Latvije.

"Važno je reći kako je prvenstvo Latvije u tijeku, a nakon 16 dosadašnjih kola momčad Skonto Riga je na prvom mjestu tablice i nalazi se u optimalnoj formi", rekao je Krstičević.Na upit je li zadovoljan što je Hajduk za protivnika dobio momčad Skonto Riga, Krstičević je kazao kako je "teško reći jesmo li zadovoljni".

(Hina) xpgas yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙