FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 19. lipnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, zatvoren je izlaz na čvoru Oštrovica prema Krku i Crikvenici. U smjeru Zagreba vozi se nesmetano. Na autocesti A1 zbog radova vozi se jednim trakom - od 95. do 87.km u smjeru Zagreba, od 88 km. do 95 km. i od 163. do 170. km u smjeru Splita. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 između Velikog Trgovišća i Luke i kroz naselje Gornji Stupnik (stara karlovačka), D28 državna cesta u Predavcu, D34 Slatina-Čađavica-Donji Miholjac, D22 Novi Marof-Sudovec, D59 Bribirske Mostine-Krković, D523 Križišće-most Krk (obilazak preko Šmrike) i ŽC6007 Ražanac-Zadar. Izlazak osobnih vozila pojačan je na GP Kaštel, a teretnih na Bregani i Pasjaku. Granični prijelaz Dubrava Križovljanska otvoren je samo za osobna vozila (zbog odrona na cesti Ptuj-Zavrč u Sloveniji). Ostala vozila se preusmjeravaju na Macelj ili Trnovec. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Pretežno sunčano, vruće i sparno. Poslijepodne uglavnom samo u gorju mala mogućnost lokalnih pljuskova i grmljavine. Vjetar slab, na Jadranu slab do umjeren zapadnjak i jugozapadnjak, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura većinom od 31 do 36 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙