FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 7. lipnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas

ZAGREB - Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, zatvoren je izlaz Oštrovica u smjeru Rijeke (silazak prema otoku Krku i Crikvenici). Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Povodom blagdana Tijelova, zabrana prometa teretnim motornim vozilima čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5 tona, bit će danas od 14 do 23 sata, na važnijim državnim cestama. Na državnoj cesti D1 i na autocestama zabrana nema. Na graničnom prijelazu (GP) Kaštel putnički je promet povremeno pojačan u oba smjera, na Bregani, Slavonskom Brodu, Staroj Gradiški i Županji na izlazu, a na Maclju na ulazu u Hrvatsku.

Izlazak teretnih vozila pojačan je na GP Bregana i Bajakovo. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Pretežno sunčano i vrlo toplo. Povremeno će biti male i umjerene naoblake, a uglavnom samo u riječkome zaleđu, na Ćićariji i u dijelu Gorskoga kotara, mogući su kratkotrajni lokalni pljuskovi. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, u priobalju jugo i jugozapadnjak. Najviša temperatura zraka između 24 i 29 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙