FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za petak, 15. lipnja

Autor: Renata Lisak
ZAGREB, 15. lipnja 2012. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

------------------

ZAGREB - Hrvatski sabor danas je na prijedlog Odbora za pravosuđe HDSSB-ovog zastupnika Josipa Salapića razriješio članstva u Državnom sudbenom vijeću, a na tu je dužnost imenovao HDZ-ovca Davorina Mlakara (prilog oko 15,15 sati).

SPLIT - Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić na današnjoj je tribini u Splitu pod nazivom "Što nam donosi Zakon o poticanju zapošljavanja" kazao je kako će mjerama predviđenim tim zakonom biti zaposleno na jednogodišnje razdoblje oko 10.000 mladih uz mjesečnu naknadu od 1.600 kuna (prilog oko 15,30 sati).

ZAGREB - Prihvaćam što će za moju smjenu glasovati i oni koje sam prije nekoliko mjeseci uključila u HDZ, to je politička realnost, poručila je danas Jadranka Kosor prije nego što ju je Hrvatski sabor, na zahtjev Kluba HDZ-a, razriješio dužnosti potpredsjednice Sabora (prilog oko 15,45 sati).

SVIJET:

-----------

OTOČEC OB KRKI - Ministar turizma Veljko Ostojić razgovarao je u petak u Otočcu ob Krki o bilateralnoj turističkoj suradnji, zajedničkoj promociji na trećim tržištima i očekivanjima od ovogodišnje turističke sezone sa slovenskim ministrom za gospodarski razvoj i tehnologiju Radovanom Žerjavom (prilog oko 16 sati).

(Hina) xrlis yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙