FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 23. svibnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni, te skliski u većem dijelu zemlje. Mogući su odroni zemlje i kamenja duž Jadranske magistrale D8, kao i na cestama u gorju. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog kvara teretnog vozila promet teče jednim trakom kroz tunel Tuhobić u smjeru Rijeke. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni čvora Zaprešić zbog radova su zatvoreni zaustavni i vozni trak. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Na autocesti A1, kroz tunel Sveti Rok vozi se dvosmjerno kroz jednu tunelsku cijev, uz ograničenje brzine od 80 km/h. Od 8 do 18 sati, zbog razminiranja, bit će povremeno zatvarana dionica državne ceste Babindub - zračna luka Zemunik (D422). Vozila se propuštaju po 15 minuta svakog punog sata. Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je izlazak teretnih vozila. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Promjenljivo ili pretežno oblačno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a oborine mjestimice mogu biti i izraženije. U Dalmaciji djelomice ili pretežno sunčano, poslijepodne uz mogućnost kratkotrajnih pljuskova. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, na Jadranu bura i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 17 do 23 Celzijeva stupnja.

(Hina) pp/xnkot yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙