FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 6. lipnja

Autor: tper
ZAGREB, 5. lipnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 6. lipnja.

ZAGREB - Predstavnici Vertikale sindikata obrazovanja na konferenciji za novinare će govoriti o pregovorima s Vladom o smanjivanju prava iz kolektivnih ugovora (11,00 sati, dvorana Hrvatskog šumarskog društva, Trg Mažuranića 11).

ZAGREB - Predstavnici Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) na konferenciji za novinare će izvijestiti o imenovanju predsjednika UHPA-e Borisa Žgombe na mjesto predsjednika Europskog udruženja nacionalnih udruga putničkih agencija i turoperatora (ECTAA). Žgomba je za predsjednika ECTAA-e imenovan na prošlotjednoj izbornoj skupštini te udruge, održanoj u Krakowu (12,00 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Ured za kulturni turizam Hrvatske turističke zajednice (HTZ) u suradnji s Turističkom zajednicom Istarske županije i Grada Poreča organizira Nacionalni dan kulturnog turizma koji će se održati 15. lipnja u Poreču. O programu i sadržaju manifestacije organizatori će govoriti na konferenciji za novinare (10,00 sati, HTZ, Iblerov trg 10/4).

ZAGREB - U organizaciji Hrvatske udruge za franšizno poslovanje i Veleučilišta Vern održat će se 7. međunarodni franšizni forum, a cilj mu je popularizacija i promocija franšiznog poslovanja kao generatora zapošljavanja. U sklopu Foruma će se održati okrugli stol pod nazivom "Franšiznim poslovanjem do stvaranja novih radnih mjesta i stjecanja iskustava" (10,00 sati, Veleučilište Vern, Importanne Galleria, Iblerov trg 10, II. kat).

Dežurne urednice:

prije podne: Slavica Cvitanić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙