FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: prilagoditi vožnju zbog mokrih i skliskih kolnika

Autor: dber
ZAGREB, 12. lipnja 2012. (Hina) - Iz Hrvatskog auto-kluba (HAK) jutros su izvijestili kako su kolnici mjestimice mokri ili vlažni, te skliski u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj, pa vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, zatvoren je izlaz na čvoru Oštrovica u smjeru Rijeke, silazak prema otoku Krku i Crikvenici, dok se u smjeru Zagreba vozi nesmetano, stoji u priopćenju.

Na autocesti A1, zbog radova, kroz tunel Sveti Rok vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Zbog radova na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale.

Do 13. lipnja, svakodnevno od 8 do 18 sati, zatvorena je dionica državne ceste D42 Josipdol-Plaški-Grabovac, zbog radova na lokaciji Saborsko-Kuselj. Obilazak je Munjava (D42)-Josipdol-Skradnička Kamenica-Slunj-D1 Grabovac-D 42 Poljanak.

Na Riječkoj obilaznici, od 12. lipnja na čvoru Škurinje bit će zatvoren ulazni krak za sva vozila u smjeru GP Rupa.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja, navode iz HAK-a.

(Hina) pp/xbdj ybdj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙