FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 29. svibnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni, te skliski u Lici, Slavoniji i Hrvatskom primorju. Magla smanjuje vidljivost na dionici autoceste A1 od tunela Mala Kapela do čvora Otočac. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona je zatvoren izlaz Oštovica u smjeru Rijeke, silazak prema otoku Krku i Crikvenici. Kroz tunele Sopač i Čardak u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, zbog radova. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni čvora Zaprešić zbog radova su zatvoreni zaustavni i vozni trak. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Kroz tunele Sveti Rok i Bisko na autocesti A1 vozi se dvosmjerno, kroz jednu tunelsku cijev. Od 8 do 18 sati, zbog razminiranja, bit će povremeno zatvarana dionica državne ceste Babindub - zračna luka Zemunik D422. Vozila se propuštaju po 15 minuta svakog punog sata. Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 između Velikog Trgovišća i Luke i kroz naselje Gornji Stupnik (stara karlovačka), D34 obilaznica grada Valpova, D34 Slatina-Čađavica-Donji Miholjac, D22 Novi Marof-Sudovec, D59 Bribirske Mostine-Krković, D523 Križišće-most Krk (obilazak preko Šmrike) i ŽC 6007 Ražanac-Zadar. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Promjenjivo i nestabilno. Prijepodne se kiša povremeno očekuje uglavnom u istočnim i sjevernim krajevima, a sredinom dana i poslijepodne posvuda su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab, a na srednjem i južnom Jadranu mjestimice umjeren sjeverozapadnjak. Najviša temperatura zraka između 17 i 22, a na Jadranu od 22 do 26 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙