FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 10. svibnja

Autor: tper
ZAGREB, 9. svibnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 10. svibnja.

ZAGREB - Memorandum o razumijevanju i suradnji na projektu "Nacionalna strategija inovacija Republike Hrvatske 2013.-2020." potpisat će prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić i ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović. Svrha projekta je definiranje referentnog okvira za efikasno provođenje inovacijske politike, a sve u cilju povezivanja i potpore rastu inovacija i razvoju ključnih gospodarskih sektora u Hrvatskoj (13,00 sati, Ministarstvo gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78).

OPATIJA - U organizaciji Tržišta novca Zagreb u Opatiji počinje dvodnevna 15. znanstveno-stručna konferencija "Hrvatsko novčano tržište". Kako je najavljeno, prvog dana konferencije o monetarnoj politici govorit će guverner Hrvatske narodne banke Željko Rohatinski, a o ekonomskoj i fiskalnoj politici predstavnik Ministarstva financija (9,30 sati, Hotel Milenij, Maršala Tita 109).

ZAGREB - Hrvatski savez udruga proizvođača mlijeka (HSUPM) na konferenciji za novinare izvijestit će o posljedicama, kako navode, protupravne jednostrane odluke mljekarske industrije za smanjenje otkupne cijene mlijeka te daljnjim aktivnostima Saveza na zaustavljanju propadanja proizvodnje mlijeka u Hrvatskoj (11,00 sati, Hrvatska poljoprivredna komora, Ulica grada Vukovara 78).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙