FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za subotu, 2. lipnja

Autor: uand
ZAGREB, 2. lipnja 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 2. lipnja. svibnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Tri tjedna nakon što su po načelu 'jedan član - jedan glas' potvrdili Zorana Milanovića za predsjednika stranke, SDP-ovci će na stranačkoj izbornoj konvenciji birati potpredsjednike te članove Predsjedništva i Glavnog odbora. Gotovo 2300 SDP-ovih izaslanika će 17 članova Predsjedništva birati između 34 kandidata, a potom će između izabranih članova Predsjedništva birati i četiri potpredsjednika stranke. Od 17 članova Predsjedništva 13 ih se bira po regionalnoj kvoti – po dva iz pet regija i tri iz Zagreba, a četiri na nacionalnoj razini.Ulaz i preuzimanje akreditacija za novinare, fotoreportere i snimatelje je iz Magazinske ulice (sjeverni ulaz), a mjesta za akreditirane novinare i pozicije za TV kamere će biti obilježene prema nazivu redakcije (10 sati, mala dvorana Doma sportova).

OSLO - U okviru priprema za Euro nogometna reprezentacija Hrvatske u Oslu će odigrati prijatelsku utakmicu protiv Norveške (stadion Ullevaal, 19.00 sati).

ZAGREB - Treća utakmica finala doigravanja prvenstva Hrvatske za košarkaše između Cibone i Cedevite. Igra se na tri dobivene utakmice, a Cibona vodi sa 2:0 u pobjedama (KC Dražen Petrović, 20.15 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙