FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dan otvorenih vrata Zavoda za kardiologiju KBC-a "Sestre milosrdnice" 1. lipnja

Autor: Lidija Baković
ZAGREB, 31. svibnja 2012. (Hina) - U okviru manifestacije "Hrvatski dani zdravlja srca" pod pokroviteljstvom grada Zagreba i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u petak, 1. lipnja održava se Dan otvorenih vrata Zavoda za kardiologiju KBC-a "Sestre milosrdnice" gdje će kardiološke medicinske sestre zainteresiranima mjeriti tlak, glukozu u krvi, indeks tjelesne mase te ih savjetovati o zdravoj prehrani, priopćeno je danas iz Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje.

U predavaonici Zavoda održat će se predavanja "Efikasnost statina u liječenju srčanožilnih bolesti", "Pristup bolesniku s hipertenzijom", "Kontrola tjelesne težine kod bolesnika s dijabetesom tipa 2", "Tjelesna aktivnost kod bolesnika sa srčanožilnim bolestima" i "Pristup osobi oboljeloj od srčanožilne bolesti i članovima njene obitelji".

Zaklada "Hrvatska kuća srca" u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo i branitelje, Hrvatskim kardiološkim društvom i Hrvatskom udrugom kardioloških medicinskih sestara, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu organizira manifestaciju "2. Hrvatski dani zdravlja srca" od 25. svibnja do 5. lipnja 2012., a glavna tema ovogodišnjih "Hrvatskih dana zdravlja srca" je nagla srčana smrt, kao jedan od vodećih uzroka sveukupne smrtnosti.

(Hina) xpp/xlbak yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙