FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 24. svibnja

Autor: tper
ZAGREB, 23. svibnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 24. svibnja.

ZAGREB - O novim cijenama cestarina na autocestama na konferenciji za novinare govorit će ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić i predsjednici Uprava Hrvatskih autocesta i Autoceste Rijeka-Zagreb Dražen Guštin i Željko Denona. Također će biti najavljena i lipanjska akcija prodaje ENC uređaja i nove pogodnosti za sve korisnike elektronske naplate cestarina (11,00 sati, Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture, Prisavlje 14).

ZAGREB - Povjerenik Europske komisije za regionalnu politiku Johannes Hahn obići će radove na projektu "Sustav signalno-sigurnosnih uređaja" na zagrebačkom Glavnom kolodvoru sufinanciranom bespovratnim sredstvima IPA, a u pratnji će mu biti čelnici HŽ-a te potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i EU fondova Branko Grčić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić i šef Delegacije EU-a Paul Vandoren. Nakon obilaska predviđene su izjave za novinare (obilazak u 9,00 sati, izjave u 9,40 sati, 1. kat zgrade postavnice na istočnom dijelu Zagreb Glavnog kolodvora, Branimirova ulica bb.).

ZAGREB - Predstavnici Agencije za zaštitu osobnih podataka održat će konferenciju za novinare u povodu predstavljanja Godišnjeg izvješća o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2011. (12,30 sati, Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14).

ZAGREB - Na sjednici Sabora Hrvatske voćarske zajednice (HVZ) održat će se rasprava na temu "Nakon elementarnih nepogoda propast ili oporavak hrvatskog voćarstva" kako bi se naglasili prioriteti operativnih zadataka voćarstva i države (10,00 sati, dvorana Zagreb Chromosovog tornja, Ul. grada Vukovara 271).

dežurne urednice:

prije podne: Slavica Cvitanić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙