FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 22. svibnja

Autor: dsta
ZAGREB, 22. svibnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 22. svibnja.

ZAGREB - Program pripreme i provedbe razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova Europske unije u 2012. godini te Program kreditiranja projekata kandidata za program IPA predstavit će potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU-a Branko Grčić i predsjednik Uprave HBOR-a Anton Kovačev. (13,00 sati, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Trg kralja Petra Krešimira IV broj 1).

IVANIĆ GRAD - Predstavnici Ine i Centra za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija obilježit će početak radova na EOR projektu te održati konferenciju za novinare s temom investicija u energetici u Hrvatskoj. EOR je moderna metoda istiskivanja nafte i plina iz nalazišta kod kojih zbog iscrpljenosti to više nije moguće klasičnim metodama (11,30 sati, Hotel Crosco, Omladinska 22).

ZAGREB - Na međunarodnoj konferenciji "Rad i socijalna politika Republike Hrvatske u kontekstu Europske unije" bit će predstavljen cjelokupni proces pretpristupnih aktivnosti u području zapošljavanja i socijalnog uključivanja. Otvaranje konferencije je u 14,30 sati, a za 15,00 sati najavljene su izjave za medije potpredsjednice Vlade i ministrice socijalne politike i mladih Milanke Opačić, ministra rada i mirovinskog sustava Miranda Mrsića i zamjenika glavnog direktora Opće uprave za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključivanje Europske komisije Zoltana Kazatsaya (hotel International, Miramarska 24).

ZAGREB - Čelnici sindikata koji djeluju u državnim tvrtkama i predstavnici Nezavisnih hrvatskih sindikata održat će konferenciju za novinare sa temom "Odgovor sindikata na pritiske na kolektivne ugovore u državnim tvrtkama, a koji dolaze od strane Vlade i uprava tih tvrtki". (10,30 sati, sjedište Hrvatske elektroprivrede, Ulica grada Vukovara 37).

ZAGREB - Seminar "Kako poslovati s Francuskom" održat će se Hrvatskoj gospodarskoj komori u organizaciji HGK u suradnji s Veleposlanstvom Republike Francuske u Hrvatskoj, a namijenjen je tvrtkama koje posluju ili namjeravaju poslovati u Francuskoj. (9,00 sati, Hrvatska gospodarska komora, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Predstavnici tvrtke KupiMe, koja vodi portale za grupnu kupnju u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji, i američkog investicijskog fonda iEurope predstavit će na konferenciji za novinare strateško partnerstvo koje donosi ulaganje američkog kapitala u Hrvatsku (13,00 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

dežurne urednice:

prije podne: Slavica Cvitanić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙