FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosor u Zagrebu predstavila kandidaturu

Autor: jnah
ZAGREB, 18. svibnja 2012. (Hina) - Predsjednica HDZ-a i kandidatkinja za to mjesto Jadranka Kosor posljednjeg je dana predstavljanja svoj program predstavila u Zagrebu izaslanicima za 15. opći sabor stranke.

Obraćajući im se, ponovno je naglasila kako je od izuzetne važnosti da se svim izaslanicima osigura glasanje bez pritisaka, priopćeno je iz njezina stožera."Svaki izaslanik mora po svojoj savjesti dat glas onom kandidatu za kojeg smatra da je najbolji izbor za našu stranku. Sve što odlučimo mora biti u duhu programa prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Svatko treba stati pred izaslanike sa svojom biografijom i s onim što je napravio za HDZ", poručila je.

Istaknula je kako je važno samo ono što je tko radio za hrvatskog čovjeka i branitelje i koliko je bio vjeran HDZ-u i dr. Tuđmanu, a ne razni spinovi koji se plasiraju. "Svi trebamo živjeti u skladu s čuvenom izjavom prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana 'Sve za Hrvatsku a Hrvatsku nizašto'. Timski rad se iskazuje tek kada dođe do krize, a naš tim se dokazao da može i zna raditi i u kriznim situacijama", prenosi se u priopćenju.

Dodala je kako je ona prvi hrvatski dužnosnik koji je posjetio generale u Haagu.

Odgovarajući na pitanja, rekla je kako u stranci ima mjesta za svakog onog tko nije naštetio ugledu HDZ-a.

Uz predsjednicu Kosor s izaslanicima zagrebačkog HDZ-a susreli su se i Andrej Plenković, kandidat za njena zamjenika, Martina Banić, predsjednica Mladeži HDZ-a, te Vladimir Šeks, Branko Bačić, Tomislav Ivić, Ante Kulušić i Josip Đakić, kandidati za dopredsjednike stranke, navodi se u priopćenju, u kojemu se ističe među ostalim da su "prostorije GO HDZ-a bile pretijesne za sve izaslanike, članove i prijatelje koji su se okupili kako bi pozdravili i iskazali potporu predsjednici".

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙