FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosor u Zadru s izaslanicima HDZ-a

Autor: Nikola Barač
ZADAR, 8. svibnja 2012. (Hina) - Predsjednica HDZ-a i kandidatkinja za predsjednicu stranke na predstojećim stranačkim izborima, Jadranka Kosor večeras se u Zadru predstavila članovima i izaslanicima zadarskoga županijskog HDZ-a za 15. Opći sabor stranke.

"Odlično se osjećam u Zadru, govorila sam o svojim planovima kao buduća predsjednica HDZ-a. Nije me pogodilo što Božidar Kalmeta podržava kandidata Tomislava Karamarka, svatko ima pravo na svoj izbor, ali bi mi svakako bilo draže da je svoj izbor objavio prije njegovog izbora za predsjednika Županijskog HDZ-a, ali svatko bira svoje vrijeme", rekla je Kosor. Izrazila je nadu da će nakon 15. Općeg sabora HDZ-a i dalje dobro surađivati s Kalmetom.

U pratnji predsjednice HDZ-a Kosor bili su Andrej Plenković kandidat za njezina zamjenika, te kandidati za potpredsjednike stranke Vladimir Šeks, Branko Bačić, Tomislav Ivić i Josip Đakić. Na prijedlog Jadranke Kosor, za članicu predsjedništva stranke kandidirat će se Ana Lovrin.

Govoreći o protukandidatima Kosor je ustvrdila kako im je jedini program taj da 'Jadranka Kosor mora otići'; ali, dodala je, "ipak mislim da sam do sada pokazala da čuvam svačije dostojanstvo pa tako i dostojanstvo kolega".

Na pitanje novinara boji li se da će obavještajno podzemlje pred kraj kampanje ubacivati u medije razne priče, Kosor je rekla kako bi to bilo jako loše.

"Nitko ni na koji način ne smije podatke do kojih je došao obavljajući svoj posao, pa tako i obavještajni, koristiti u bilo čemu, a kamoli u stranačkoj borbi, jer je to protuzakonito. Ja se nadam da će izaslanici znati prepoznati tko dolazi na Opći sabor stranke predstavljajući se svojim radom, znanjem i biografijom", dodala je.

(Hina) xnbar ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙