FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosor u Krapini: HDZ trebaju voditi oni koji znaju misliti svojom glavom

Autor: zkra
KRAPINA, 14. svibnja 2012. (Hina) - Predsjednička kandidatkinja i aktualna predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor večeras se u Krapini predstavila izaslanicima za XV. Opći sabor HDZ-a iz Krapinsko - zagorske županije.

Odgovarajući na novinarska pitanja, Jadranka Kosor je naglasila kako misli da „HDZ trebaju voditi oni koji su sada u vodstvu stranke, koji znaju misliti svojom glavom i koji će HDZ dalje voditi hrabro, odvažno i s velikom odgovornošću“.

Kosor je iza zatvorenih vrata održala sastanak sa zagorskim izaslanicima za Opći sabor koji će se održati 20 svibnja u Zagrebu .

"Nije dobro da se izaslanici izjašnjavaju prije Sabora, jer će svaki glasati po svojoj volji u nedjelju u Zagrebu. Isto tako ne znam da se Županijski odbor krapinsko – zagorskog HDZ- a opredijelio za kandidata Karamarka“, rekla je upitana o tome kako to da se predstavlja u Krapini čiji izaslanici podržavaju Tomislava Karamarka.

"Karamarko loše govori o koalicijskoj vladi u kojoj je bio član, što nikako nije dobro. Zato ne znam na koga misli kada spominje da se vodi prljava kampanja za unutarstranačke izbore u HDZ -u, rekla je Kosor.

U pratnji Kosor u Zagorju su bili i glavni tajnik HDZ – a Branko Bačić, potpredsjednik HDZ – a Vladimir Šeks, kandidat za zamjenika predsjednika Andrej Plenković i brojni drugi članovi HDZ –a koji podržavaju Jadranku Kosor.

(Hina) xzkra yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙