FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Maturanti u Rijeci slave završetak škole neorganizirano

Autor: dsil
RIJEKA , 18. svibnja 2012. (Hina) - Riječki maturanti i ove godine slave završetak škole neorganizirano na ulicama i trgovima u gradskome središtu.

Fontane su danas bile bez vode kako bi se spriječile ozljede maturanata, a pred svakom su zaštitari i policajci. Po običaju, maturanti u raznobojnim majicama posipavali su se brašnom, gađali jajima i polijevali vodom.

Već je rano popodne bučno veselje u gradskome središtu popustilo, a skupine maturanata uputile su se prema gradskim plažama na kojima će nastaviti zabavu.

Riječkim maturantima pridružilo se oko 70 kolega iz bakarske Pomorske škole koji su u riječku luku uplovili školskim brodom "Vila Velebita". Nakon dolaska u luku izveli su vježbu napuštanja broda i spašavanja rabeći signalne baklje.

Po podatcima policije, tijekom ulične proslave zadnjega danas srednje škole nije bilo većih izgreda. U jednome gradskom autobusu razbijena su rasvjetna tijela, a razbijen je i izlog knjižare na Trgu bana Jelačića. Do sada nije bilo ni liječničke intervencije.

(Hina) xdsil ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙