FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gradonačelnik Bandić s maturantima

Autor: smar
ZAGREB, 18. svibnja 2012. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas se na Trgu bana Josipa Jelačića pridružio maturantima u proslavi 'Dana zagrebačkih maturanata' odnosno završetka srednje škole, odakle su u povorci krenuli prema Bundeku gdje će maturanti uz prigodni glazbeno-scenski program nastaviti obilježavati svoj dan.

Na Trgu se okupilo oko 4000 maturanata gdje ih je dočekao glazbeni program, a očekuje se da će se još 3000 maturanata pridružiti slavlju u parku Bundek.

U programskom dijelu koji će na Bundeku trajati do 22 sata, za maturante je organiziran bogat glazbeno-scenski nastup.

Od 13 do 14,30 sati maturante očekuje D.J. zagrijavanje, a potom će nastupiti školski bendovi. Od 15,30 do 16 sati zabavljat će ih grupa "Kingsi", zatim "Rocky Blues", Vis "Peri Deri", "Kino Klub", Davorin Bogović i "Telefon Blues band", Renato Metessi i grupa "Zvijezde". Od 20,45 do 22 sata nastupit će "Gazde".

Na službenim internetskim stranicama Grada Zagreba navodi se da će cijelo vrijeme programa u parku dežurati zdravstvena ekipa, vatrogasci, spasioci i redarska služba, a po završetku programa, radi lakšeg i bržeg povratka sudionika svojim domovima, ZET će osigurati pojačane linije javnoga gradskog prijevoza.

(Hina) xsmar ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙