FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebačka biciklijada u Prepuštovcu 19. svibnja

Autor: mbuj
ZAGREB, 17. svibnja 2012. (Hina) - "Zagrebačka biciklijada u Prepuštovec" održat će se u subotu, 19. svibnja u organizaciji kulturno-umjetničkog društva (KUD) Prepuštovec i pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i TZ Grada Zagreba.

Biciklijada se održava drugu godinu za redom, a okupljanje biciklista predviđeno je na velikom parkiralištu na Borongaju ispred južne tribine Dinamova stadiona.

Kolona biciklista krenut će 19. svibnja u 10 sati na sat i pol dugu rekreativnu-relaksirajuću vožnju u 20 kilometara udaljen Prepuštovec, kazao je danas na konferenciji za novinare predsjednik KUD Prepuštovec Josip Lipar.

Najavio je da će se formirana kolona kretati desnom trakom nove Branimirove u Sesvetskom Brestju, uključit će se u Zagrebačku, a u Sesvetama skrenuti u Bistričku nastaviti Kašinskom, Vugrovečkom, a u Kašini skrenuti u Soblinečku i spustiti se u Prepuštovec.

U Prepuštovcu je oko podneva predviđen početak zabavnog programa te raznolike društveno-natjecateljske i nagradne igre.

Organiziran povratak u Zagreb predviđen je za 18,30 sati.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je sve da im se pridruže u subotu na biciklijadi.

"Bit će lijepo vrijeme i pozivam sve da nam se pridruže te pedalat uru i pol lagane vožnje od Borongaja do Prepuštovca", kazao je Bandić. Na upit novinara hoće li izdržati tu vožnju on je odgovorio da bi on mogao voziti do Splita samo nema vremena.

"Lakše je voziti bicikl nego trčati", kazao je Bandić. Dodao je kako on godišnje prijeđe negdje oko 4000 km.

"Znate koliko je to - do Londona i natrag", rekao je Bandić.

(Hina) xmbuj yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙