FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV:Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 12. svibnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Na autocesti A2 Zagreb-Macelj zbog radova u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni trak. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba zatvoren je priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Do sutra 13. svibnja, zatvoren je ulazni krak čvora Krapina u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom D1 između čvorova Krapina i Sveti Križ Začretje. Za sav promet zbog radova su zatvorene državne ceste: D1 između Velikog Trgovišća i Luke, te kroz Lučko, D34 obilaznica grada Valpova, D34 Slatina-Čađavica-Donji Miholjac, D22 Novi Marof-Sudovec, D59 Bribirske Mostine-Krković i D523 Križišće-most Krk (obilazak preko Šmrike). Od 8 do 18 sati, zbog razminiranja, bit će povremeno zatvarana dionica državne ceste Babindub - zračna luka Zemunik (D422). Vozila se propuštaju po 15 minuta svakog punog sata. Putnički promet pojačan je na graničnim prijelazima Kaštel i Stara Gradiška u oba smjera te na Pasjaku povremeno na izlazu. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Veći dio dana pretežno sunčano i vrlo toplo. Poslijepodne i navečer u zapadnim i sjevernim predjelima te na sjevernom Jadranu postupno naoblačenje ponegdje s pljuskovima i grmljavinom, koji mogu biti i izraženiji. Kasno poslijepodne i navečer zapuhat će umjeren i vrlo jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na sjevernom Jadranu bura. Najviša dnevna temperatura zraka između 24 i 29 Celzijevih stupnjva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙