FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 27. travnja

Autor: dsta
ZAGREB, 27. travnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 27. travnja.

ZAGREB - Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) na tradicionalnom prvosvibanjskom primanju uručit će glavnu nagradu SSSH-a 'Srce sindikalne solidarnosti' za 2012. godinu te osam povelja 'Srce sindikalne solidarnosti'. Kako je najavljeno, na provosvibanjskom primanju SSSH sudjelovat će i predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, predsjednik Hrvatskog sabora Boris Šprem i ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić (11,00 sati, Radnički dom, Krešimirov trg 2).

POREČ - Na 5. susretu prijevoznika Hrvatske obrtničke komore razgovarat će se o aktualnim temama u toj djelatnosti, među ostalim o prijevozu robe i putnika u cestovnom prometu, autotaksi prijevozu i prijevozu putnika malim turističkim brodovima, registru prijevoznika, utjecaju ulaska u EU na prijevoznike. Domaćin ovogodišnjeg susreta je Obrtnička komora Istarske županije, a pokrovitelj Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture (9,00 sati, Valamar Rubin Hotel).

OSIJEK - Na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku otvorit će se 9. sajam lova i ribolova "Salori 2012" na kojem će do 29. travnja sudjelovati 130 izlagača. (11,00 sati, sajamski prostor Pampas, Šandora Petefija bb)

ZAGREB - Predstavnici Valamar Adria Holdinga predstavit će godišnje rezultate poslovanja (10,30 sati, Zagrebačka burza, Ivana Lučića 2a).

ZAGREB - Novosti u organizaciji i poslovanju teme se konferencije za novinare Vipneta (10,00 sati, sjedište Vipneta, Vrtni put 1).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙