FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Josipović u senjskome Gradskome muzeju

Autor: hsup
SENJ , 23. travnja 2012. (Hina) - Predsjednik Ivo Josipović popodne je u sklopu posjeta Senju posjetio Gradski muzej, koji ove godine proslavlja 50. obljetnicu, te stalni postav sakralne baštine u katedrali sv. Marije.

Rekao je kako je vidio da je Senj prekrasan grad bogate tradicije te kako je siguran da je to i grad dobre perspektive.

"Danas sam vidio da je Senj i humani grad", rekao je predsjednik nakon posjeta tome gradu, dodajući da je donacija zemljišta za gradnju centra za rehabilitaciju djece oboljele od malignih bolesti zaista nešto plemenito i lijepo.

Naime, grad Senj, u suradnji s udrugom "Sanus", uskoro će početi graditi centar za rehabilitaciju djece oboljele od malignih bolesti.

Predsjednik Ivo Josipović danas je u Senju bio na svečanoj sjednici Gradskoga vijeća, održanoj u povodu proslave Dana grada. Tom je prigodom rekao kako se slaže da taj grad zaslužuje cestu, dobru prometnu povezanost i drugu infrastrukturu, ali, dodao je, svi znamo da izgradnja infrastruktura ovisi o gospodarskim mogućnostima.

Gradonačelnik Senja Darko Nekić rekao je pak kako razvoj Senja ovisi i o autocesti Rijeka - Žuta Lokva, a njezina izgradnja stalno se odgađa. Predsjednika Josipovića zamolio je za razumijevanje i pomoć u rješavanju tog problema.

(Hina) xhsup yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙