FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za ponedjeljak, 26. ožujka

Autor: dduk
ZAGREB, 25. ožujka 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 26. ožujka.

ZAGREB - Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras predstavit će na konferenciji za novinare plan poticanja poduzetništva i obrta "Poduzetnički impuls" te izmjene Zakona o poticanju razvoja malog gospodarstva, kojim se regulira proširenje djelatnosti Hrvatske agencije za malo gospodarstvo i investicije. Vlada je na sjednici održanoj u četvrtak, 22. ožujka, podržala plan poticanja poduzetništva i obrtništva za ovu godinu "Poduzetnički impuls", vrijedan 376 milijuna kuna (10 sati, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Vukovarska 78).

ZAGREB - Hrvatska udruga poslodavaca u okviru Europskog tjedna ICT zanimanja i digitalnih kompetencija, koji se obilježava od 26. do 30. ožujka, organizira konferenciju pod nazivom "ICT zanimanja i digitalne kompetencije u ICT sektoru". Svrha konferencije je rasprava o temama koje se tiču domaće ICT industrije kako bi se informirala javnost o važnosti ulaganja u informatičku pismenost građana te promovirala ICT zanimanja i karijere (9 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Sudionici konferencije "e-biz 2012" o e-poslovanju raspravljat će zakonskim propisima, praksi u EU i Hrvatskoj u elektroničkom poslovanju, o e-računu, itd. Organizator konferencije, riječka tvrtka Case, najavljuje predavanja o aktivnostima institucija na uvođenju e-poslovanja u Hrvatskoj, predstavljanje projekata e-Hrvatska vezenih za koordinaciju provedbe strategije e-Uprave, a bit će predstavljeni i međunarodni projekti u koje se mogu uključiti hrvatske tvrtke (9 sati, Hypo centar, Slavonska avenija 6).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙