FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ovogodišnji Brown Forum o gospodarskim mogućnostima na razini općina

Autor: tper
ZAGREB, 30. ožujka 2012. (Hina) - "Gospodarske mogućnosti na razini općina" tema su drugog po redu Brown Foruma koji će se održati u Opatiji 2. i 3. travnja u organizaciji Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatskoj, Ureda predsjednika Republike Hrvatske, hrvatske Vlade, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske udruge poslodavaca, izvijestili su iz HGK.

Ovogodišnji forum okupiti će predstavnike lokalnih uprava i samouprava te poslovne ljude iz regije, ali i SAD-a sa željom da se prenesu pozitivna iskustva o tome na koji način predstavnici lokalne uprave i samouprave mogu promovirati održivi gospodarski rast, pružiti podršku lokalnim poduzetnicima, inozemnim i domaćim investitorima te staviti u pogon dostupne resurse kako bi ih privukli u većem broju u vlastite općine, gradove i županije.

Forum će predstavnicima lokalnih vlasti i poslovnim liderima iz jugoistočne Europe pružiti jedinstvenu priliku da zajedno sa svojim kolegama iz SAD-a razmijene znanja i iskustva kako bi unaprijedili gospodarstva i učinila ih atraktivnijima za inozemne investicije i trgovinu, navode iz HGK.

Drugi forum nastavak je izrazito uspješnog prošlogodišnjeg Brown Foruma održanog u Dubrovniku, čime je obilježeno 15 godina od nesretne pogibije američke delegacije predvođene ministrom trgovine Ronom Brownom prilikom slijetanja zrakoplova 1996. godine kod Dubrovnika.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙