FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 21. ožujka

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 21. ožujka 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 21. ožujka koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović nazočit će obilježavanju Nacionalnog dana invalida rada i 45. obljetnice Hrvatskog saveza udruga invalida rada (13 sati, Hrgovići 47).

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović primit će povjerenika za ljudska prava Vijeća Europe Thomasa Hammarberga te novoizabranog povjerenika za ljudska prava Vijeća Europe Nilsa Muiznieksa, koji na dužnost stupa 1. travnja (u 11 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Predsjednik Vlade Zoran Milanović sastat će se s predstavnicima Hrvatske udruge poslodavaca. TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, a iz odnosa s javnošću Vlade su najavili da će o sastanku izvijestiti priopćenjem (12,00 u Banskim dvorima).

ZAGREB - Agencija za ulaganja i investicije Vlade Velike Britanije i britansko veleposlanstvo u Zagrebu u suradnji s hrvatskom Vladom organiziraju drugi Britansko-hrvatski poslovni forum na kojem će britanskim investitorima biti predstavljene mogućnosti ulaganja u Hrvatskoj. Nakon uvodnih govora održat će se prezentacija strateških prioriteta i investicijskih projekata u Hrvatskoj te britanskih iskustava u poslovanju u Hrvatskoj (10,00 sati, Palača Gvozdanović, Visoka 8).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne:Uroš Andrić

Poslije podne:Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙