FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Akcija "Stop neosiguranim vozilima"

Autor: tkol
ZAGREB, 29. ožujka 2012. (Hina) - U sklopu akcije "Stop neosiguranim vozilima", koju već dvije godine provode Hrvatski ured za osiguranje (HUO) i Centar za vozila Hrvatske u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova, od sredine ožujka dijele se informativni letci "Ostanite osigurani" i organiziraju se razgovori u stanicama za tehnički pregled kojima bi trebao smanjiti broj onih koji kasne s tehničkim pregledom i sklapanjem obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti, priopćio je HUO.

Aplikacija u računalnom sustavu stanica za tehničke preglede upozorava djelatnike na to da vozilo vlasnika određeno vrijeme nije bilo osigurano. Kada to uoče, djelatnici će upozoriti vlasnika vozila te mu uručiti letak "Ostanite osigurani" koji sadržava informacije o posljedicama neosiguravanja od automobilske odgovornosti.

Akcijom "Stop neosiguranim vozilima" pokušava se djelovati na savjest onih vlasnika koji se izlažu opasnosti i posjeduju neosigurano, neregistrirano i tehnički nepregledano vozilo.

(Hina) xpp/xkt yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙