FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebača obrtnička komora pomoći će hercegovačko-neretvanskoj županiji

Autor: zkre
MOSTAR, 28. ožujka 2012. (Hina) - Predsjednik Obrtničke komore Zagreb Ivan Obad izrazio je spremnost pomoći vlastima Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) sa sjedištem u Mostaru u prilagođavanju maloga gospodarstva uvjetima poslovanja u Europskoj uniji te obrazovanju kadrova za tržišno poslovanje.

Obad se u srijedu u Mostaru susreo s premijerom HNŽ-a Denisom Lasićem i izaslanstvom vlade, a posebna pozornost u razgovoru posvećena je području cjeloživotnog obrazovanja. Čelnici Obrtničke komore ponudili su pomoć oko provedbe propisa i zaživljavanja sustava cjeloživotnog obrazovanja koji je vrlo značajan i za približavanje Europskoj uniji te izobrazbe kadrova potrebnih za tržište.

Predsjednik vlade Hercegovačko-neretvanske županije Denis Lasić kazao je, zahvalivši se zagrebačkim gostima, da je dragocjeno iskustvo Zagrebačke obrtničke komore oko prilagođavanja školovanja potrebama tržišta.

Predstavnici Obrtničke komore Zagreba nazoče i na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar, kojemu je Republika Hrvatska zemlja partner.

(Hina) xzkre ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙