FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 27. ožujka

Autor: tper
ZAGREB, 26. ožujka 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 27. ožujka.

ZAGREB - Konferencija "Strukturni fondovi EU i zapošljavanje" održava se s ciljem potaknuti raspravu o mogućnostima koje skorašnje članstvo Hrvatske u EU nudi kako za kratkoročno rješavanje gorućih problema otpuštanja velikog broja radnika u sektorima pogođenim krizom i globalizacijom, tako i u dugoročnom osmišljavanju i provedbi politike zapošljavanja i razvoja tržišta rada. Konferenciju organiziraju tvrtka Razbor - savjetovanje za razvoj i mjesečnik Banka (9,00 sati, Hotel Panorama - Four Points, Trg Krešimira Čosića 9).

ZAGREB - U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje - Područne službe Zagreb održat će se šesti po redu sajam poslova za područje Grada Zagreba i Zagrebačke županije, a s ciljem povećanja mogućnosti zapošljavanja, dostupnosti i izmjene informacija među sudionicima na tržišta rada, postizanja bolje usklađenosti ponude i potražnje kao i stvaranja i unapređenja partnerskog odnosa svih sudionika regionalnog tržišta rada. HZZ tijekom ožujka već nekoliko godina organizira sajmove poslova, koji se održavaju u 22 grada. (10,00 do 17,00 sati, Pučko otvoreno učilište Zagreb, Ul. grada Vukovara 68).

SARAJEVO - Direktori burzi iz Banje Luke, Beograda, Ljubljane, Podgorice, Sarajeva, Skopja, Tirane i Zagreba potpisat će platformu zajedničkog djelovanja, koja predstavlja polaznu točku buduće suradnje burzi potpisnica. Ciljevi suradnje odnose se na postizanje sinergijskih učinaka zajedničkim aktivnostima koje će voditi lakšem, izravnijem i ekonomičnijem pristupu ulagatelja regionalnim tržištima, navode sa Zagrebačke burze.

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙