FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: imenovanja u uprave HŽ Infrastrukture i HŽ Carga

Autor: nbrc
ZAGREB, 22. ožujka 2012. (Hina) - Uprava HŽ-ova holdinga danas je u svojstvu skupština HŽ Infrastrukture i HŽ Carga imenovala Marka Cara za trećeg člana Uprave HŽ Infrastrukture, a imenovala je i novu Upravu HŽ Carga, za predsjednika Uprave Ivana Leškovića, a za člana Vladu Hanžeka, priopćeno je iz HŽ-a.

Uprava HŽ-ova holdinga je u svojstvu Skupštine HŽ Infrastrukture danas održala sjednicu na kojoj je imenovala Marka Cara za trećeg člana Uprave HŽ Infrastrukture. Skupština HŽ infrastrukture imenovanje je obavila na temelju zaključaka - preporuke Vlade RH i uz prethodnu suglasnost za imenovanje Agencije za regulaciju tržišta željezničkih usluga, navodi se u priopćenju.

Također Uprava HŽ-ova holdinga u svojstvu Skupštine HŽ Carga opozvala je Zlatka Rogožara s dužnosti predsjednika Uprave HŽ Carga i imenovala je Ivana Leškovića za predsjednika Uprave te Vladu Hanžeka za člana Uprave HŽ Carga. I ovo imenovanje je Skupština HŽ Carga obavila na temelju zaključaka, preporuka Vlade RH, ističu iz HŽ-a.

(Hina) xpp/xbn ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙