FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministarstvo doznačilo 3,6 milijuna kuna Zračnoj luci Osijek

Autor: tmis
ZAGREB, 13. ožujka 2012. (Hina) - Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture doznačilo je jučer Zračnoj luci Osijek d.o.o. proračunska sredstva u iznosu od 3,65 milijuna kuna za troškove otvorenosti zračne luke, čime će se omogućiti normalizacija poslovanja ovog trgovačkog društva, izvijestili su danas iz tog ministarstva.

Ta su sredstva doznačena nakon donošenja državnog proračuna, a temeljem izmjene Odluke o obvezi otvorenosti Zračne luke Osijek za javni zračni promet u razdoblju od 2009. - 2013. koju je ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatko Komadina donio 10. siječnja i Rješenja Agencije za tržišno natjecanje donesenog 26. siječnja ove godine.

Tom odlukom se Zračnoj luci Osijek d.o.o., kao operatoru Zračne luke Osijek, povjerava obavljanje službe od općeg gospodarskog interesa u razdoblju od 2009. do 2013. godine.

U idućem se razdoblju očekuje imenovanje nove Uprave i uključivanje ostalih suvlasnika u rješavanje problema ove zračne luke i njenog pozicioniranja na tržištu, navode iz resornog ministarstva.

(Hina) xpp/xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙